Προηγμένη Ομοιοπαθητική

Η ομοιοπαθητική εμφανίζει σήμερα σημαντική εξάπλωση. H εξάπλωση αυτή οφείλεται στη συνεχή δουλειά των ομοιοπαθητικών γιατρών, αλλά κυρίως στα σημαντικά θεραπευτικά αποτελέσματα της ομοιοπαθητικής στην κλινική πράξη.
Τι είναι η ομοιοπαθητική

    – είναι η θεραπεία, που δρα αποτελεσματικά θεραπεύοντας την αιτία του προβλήματός της υγείας σου, χωρίς παρενέργειες
    – είναι η θεραπεία, που κινητοποιεί τα πανίσχυρα αμυντικά συστήματα του οργανισμού σου, ώστε ο ίδιος να έχει τον έλεγχο της κατάστασης κατά του νοσογόνου παράγοντα
    – είναι η θεραπευτική προσέγγιση, όπου ο ομοιοπαθητικός γιατρός ασχολείται μαζί σου όσο είναι απαραίτητο για τη λύση του προβλήματος της υγείας σου και την ψυχολογική υποστήριξη σου
    – είναι η σχέση γιατρού-ασθενούς, στην οποία εξασφαλίζεται πλήρως ο αλληλοσεβασμός και η εποικοδομητική συνεργασία
    – είναι η θεραπευτική διαδικασία κατά την οποία δεν χάνεις χρόνο και χρήμα, γιατί σε καλύπτει και διαγνωστικά και θεραπευτικά
    – είναι η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, αφού συντελεί στην υγεία σου, την ψυχοδιανοητική και σωματική ισορροπία σου και την απελευθέρωση σου από τα δεσμά της ασθένειας με την αντιμετώπιση των προδιαθέσεων του οργανισμού σου.

 
Η Προηγμένη Ομοιοπαθητική είναι θεωρητικά και πρακτικά συμβατή προς την Ακαδημαϊκή Ιατρική, δεδομένου ότι συνδέονται με την κοινή πεποίθηση ότι η Ιατρική είναι μία και ενιαία.


Η Προηγμένη Ομοιοπαθητική καταργεί την αντιπαλότητα μεταξύ Ακαδημαϊκής και Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, η οποία αντιπαλότητα βλάπτει ουσιαστικά τον ασθενή και θέτει κινδύνους για την δημόσια υγεία.


Η Προηγμένη Ομοιοπαθητική μπορεί και πρέπει να συνεργάζεται απρόσκοπτα με όλες τις ιατρικές ειδικότητες, σε όλα τα επίπεδα.


Η Προηγμένη Ομοιοπαθητική δεν επιτρέπει ανταγωνισμό και εναντίωση με κανένα θεραπευτικό μέσο, χημικό ή άλλο. Αντίθετα σέβεται όλα τα θεραπευτικά μέσα με βάση τις ενδείξεις τους.


Η Προηγμένη Ομοιοπαθητική μπορεί να εφαρμοστεί:
α. ως συμπληρωματική θεραπεία σε όλες σχεδόν τις ιατρικές πράξεις, παράλληλα με οποιαδήποτε φαρμακευτική ή άλλη θεραπεία
β. ως εναλλακτική θεραπεία σε περιπτώσεις όπου η χημική φαρμακευτική θεραπεία δεν μπορεί να εφαρμοστεί λόγω αντενδείξεων ή μη ανοχής του ασθενούντος οργανισμού
γ. ως αυτόνομη θεραπεία όταν αυτό είναι επιλογή του ασθενούς και του ιατρού ο οποίος εγκρίνει την ιατρική πράξη.
Η Προηγμένη Ομοιοπαθητική συνταγογραφία δεν εμφανίζει καμία απολύτως ασυμβατότητα με οποιαδήποτε χημική ή άλλη θεραπεία. Το ομοιοπαθητικό φάρμακο δεν εμφανίζει καμία δυναμική ή άλλη συνέργεια με οποιοδήποτε άλλο φάρμακο.
Η Προηγμένη Ομοιοπαθητική σέβεται την χημική συνταγογραφία, αλλά δεν συμφωνεί με κάθε είδους κατάχρηση φαρμάκων και πολυφαρμακία.


Η Προηγμένη Ομοιοπαθητική σέβεται τα εμβόλια και την δράση τους, αλλά δίνει έμφαση στο καθαρό εμβόλιο χωρίς προσμίξεις. Άλλωστε και το ομοιοπαθητικό φάρμακο δρα με βάση την αρχή των εμβολίων αφού όπως ακριβώς και το εμβόλιο, έτσι και η ομοιοπαθητική χορηγεί το ομοιοπαθητικό φάρμακο σε υψηλές αραιώσεις για να δραστηριοποιήσει και ενεργοποιήσει το αμυντικό σύστημα του οργανισμού.
Ποιους αφορά

  • Όσους θέλουν να γίνουν καλά.
  • Όσους θέλουν να λύσουν τα προβλήματα της υγείας τους χωρίς να πάρουν προίκα νέα ιατρογενή προβλήματα κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους.
  • Όσους θέλουν μόνιμο θεραπευτικό αποτέλεσμα.
  • Όσους θέλουν να έχουν δικαίωμα επιλογής.
  • Όσους έχουν οικολογική συνείδηση.
Image

Search