ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Image

ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ & ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

  Η παχυσαρκία έχει πάρει ενδημικές διαστάσεις στην εποχή μας. Διάφοροι παράγοντες μπορούν να οδηγήσουν στην αύξηση βάρους, όπως:
-    γενετικοί – κληρονομικοί παράγοντες,
-    περιβαλλοντολογικοί παράγοντες (σωματική δραστηριότητα, διατροφή, ωράριο ύπνου),
-    ψυχολογικοί παράγοντες (άγχος, κατάθλιψη),
-    ορμονικοί παράγοντες (υποθυρεοειδισμός, ν.Cushing),
-    φάρμακα (στεροειδή, αντικαταθλιπτικά, αντιψυχωσικά).
Πέρα από την αισθητική δυσαρμονία και τις ψυχολογικές επιπτώσεις που έχει στη ζωή του ανθρώπου, η παχυσαρκία αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης σακχαρώδη διαβήτη, καρδιοπαθειών, εγκεφαλικών επεισοδίων, θρομβοφλεβίτιδας, οστεοαρθρίτιδας κ.α.

ΠΩΣ ΔΡΑ Ο ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ;

  Ο βελονισμός αποτελεί ένα σημαντικό όπλο για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και την επίτευξη απώλειας βάρους με μόνιμα αποτελέσματα σε μεγάλο ποσοστό περιπτώσεων.
-    Επιδρά στο κέντρο της όρεξης και του κορεσμού που βρίσκεται στον υποθάλαμο και προκαλεί μείωση της όρεξης και της βουλιμίας.
-    Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, αυξάνοντας τις καύσεις και την αποβολή άχρηστων συστατικών, προσφέροντας αποτοξίνωση στον οργανισμό και ρύθμιση λιπίδων, σακχάρου.
-    Προκαλεί ψυχική ηρεμία και ισορροπία (αυξάνεται η έκκριση ενδορφινών).
-    Τοπική λιπόλυση και σύσφιξη – με την εισαγωγή ειδικών βελόνων λιπόλυσης, οι οποίες συνδέονται με συσκευή ηλεκτροβελονισμού.

Image

ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΒΑΡΟΥΣ;

  Ο βελονισμός απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους, όλες τις ηλικίες, δεν έχει καμία αντένδειξη (αρκεί να γίνεται απο εξειδικευμένους ιατρούς) και είναι απολύτως ασφαλής. Ο συνολικός αριθμός συνεδρίων εξαρτάται από το σύνολο των κιλών που θέλουμε να μειώσουμε. Ο ιδανικός ρυθμός απώλειας βάρους είναι 3-4 κιλά μηνιαίως. Πραγματοποιούνται 2 συνεδρίες εβδομαδιαίως για 6 εβδομάδες. Παράλληλα πραγματοποιείται και ωτοβελονισμός ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ημιμόνιμες βελόνες στα αυτιά που βοηθούν στην παρατεταμένη και συνεχή επίδραση του βελονισμού. Σε επιλεγμένα σημεία μπορεί να εφαρμοσθεί και μοξοθεραπεία, η οποία προάγει τον γρήγορο κορεσμό κατά τα γεύματα (μόξα = φυτό Artemisia vulgaris – αψιθιά). Οι συνεδρίες είναι απαραίτητο να συνδυάζονται με την έναρξη ολιγοθερμικής δίαιτας καθώς και με την τακτική αεροβική άσκηση.

ΕΞΥΠΝΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.  ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗΣ.

Image

Search