ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΦΟΣ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ

Το Διαγνωστικό Ιατρείο της Βιοπαθολόγου Ντράγκιτσα Μπούζεϊτς-Παπαθεοδώρου είναι μέτοχος – μέλος Medisyn (Συνεταιρισμός εργαστηριακών ιατρών)

Ανήκει σε μία ισχυρή ομάδα που λειτουργεί με γνώμονα το επιστημονικό κύρος και την ποιοτική εξυπηρέτηση.

Τα διαγνωστικά ιατρεία μας ακολουθούν αυστηρούς κανόνες λειτουργίας και έχουν πιστοποιηθεί κατά ISO 9001:2008, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών. Εξωτερικοί Ποιοτικοί Έλεγχοι από Παγκόσμιας αναγνώρισης φορείς επισφραγίζουν την εγκυρότητα των αναλύσεων.

Για εμάς οι εξεταζόμενοι είναι φίλοι και όχι αριθμοί!

Έτσι, πίσω από τα αποτελέσματα βλέπουμε τον άνθρωπο, την οικογένεια, τη ζωή του. Παραμένουμε οι επιστήμονες που φροντίζουμε, αντιμετωπίζουμε, συμβουλεύουμε, ενημερώνουμε, μοναδικά τον καθένα από εσάς, ως μια ξεχωριστή περίπτωση.

Με τον τρόπο αυτό δημιουργούμε μία σχέση μακροχρόνια και με τον καιρό αναντικατάστατη, αποδεικνύοντας πως ο προσωπικός σου γιατρός είναι γείτονας και φίλος στην κοινωνία της πρόληψης και της ευεξίας!

Για οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου!
ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ – ΜΠΟΥΖΕΪΤΣ ΝΤΡΑΓΚΙΤΣΑ
Βιοπαθολόγος – Μικροβιολόγος
Τηλ. & Fax:210 2830641, Κιν.: 6948 213 026
 
Βιογραφικό σημείωμα:
Γεννήθηκε στην Σερβία και είναι παντρεμένη με τον γιατρό, ειδικό παθολόγο- με τον  οποίο και συστεγάζεται – Παπαθεοδώρου Γιάννη και έχουν δύο παιδιά.

Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Κραϊόβας και αποφοίτησε (1988) με βαθμό άριστα 10. Υπηρέτησε την υπηρεσία υπαίθρου στο Κ.Υ. Θερμού Αιτωλοακαρνανίας και στο Μεσογειακό Κέντρο Ελέγχου Ζωονόσων. Πήρε την ειδικότητα της Μικροβιολογίας-Βιοπαθολογίας στο Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός και  Γ. Γεννηματάς. Μετά από ένα έτος εργασίας σε διαγνωστικό κέντρο ίδρυσε το Μικροβιολογικό Διαγνωστικό Ιατρείο επί της οδού Αυγής 29 στο Νέο Ηράκλειο, στο οποίο λειτουργούν τα τμήματα Αιματολογικό, Μικροβιολογικό, Βιοχημικό, Ανοσολογικό, Ορμονολογικό και Ουροχημικό. Πρόσφατα ανανέωσε τον εξοπλισμό του εργαστηρίου με τελευταίου τύπου αναλυτές με δυνατότητα εκτέλεσης των πιο σύγχρονων εξετάσεων -με απόλυτη αξιοπιστία και στον συντομότερο δυνατό χρόνο.

Η τελική έγκριση και παράδοση των αποτελεσμάτων γίνεται μόνο από την γιατρό, η οποία είναι πάντα στην διάθεσή σας  για οποιαδήποτε απορία και συμβουλή, γεγονός που κάνει την διαφορά από άλλα μεγάλα διαγνωστικά κέντρα όπου ο ασθενής είναι ένας απρόσωπος κωδικός.

Το ιατρείο έχει πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001:2008. Η πιστοποίηση χορηγείται από διεθνείς οργανισμούς κατόπιν λεπτομερούς ελέγχου από εξειδικευμένους επιστήμονες και αφορά όλες τις δομές του ιατρείου (περιβάλλον χώρος, χώρος εργαστηρίου, αιμοληψίες, αντιδραστήρια, διενέργεια εξετάσεων, παράδοση αποτελεσμάτων). Η Ιατρός είναι μέλος του Προμηθευτικού Παραγωγικού Πιστωτικού Συνεταιρισμού MEDISYN που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των Μικροβιολόγων στις δύσκολες και σπάνιες εξετάσεις που προκύπτουν στο ιατρείο, έτσι ώστε να υπάρχει πλήρης κάλυψη όλων των εξετάσεων.

Συμμετέχει με ανακοινώσεις σε μικροβιολογικά συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει συγγράψει μαζί με τον γιατρό Παπαθεοδώρου Γιάννη το βιβλίο «Η ερμηνεία των μικροβιολογικών εξετάσεων».

Είναι μέλος ιατρικού συλλόγου Αθήνας.
Είναι μέλος της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας
Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Έρευνας της Γήρανσης
 
 Ανακοινώσεις
 • Training cause of the establishment of a Human and Animal Brucellosis National Syrveilance system, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 1993
 • Workshop on epidemiology, Diagnosis and control of leismania in the Mediterranean Area, Athens 11/1993
 • Διάγνωση και παρακολούθηση ιογενών ηπατοπαθειών 05/1995
 
Συμμετοχή σε Συνέδρια
 • 17ο Πανελλήνιο ιατρικό συνέδριο, Αθήνα 05/1994
 • Σεμινάριο Ελληνικής μικροβιολογικής εταιρείας 02/1999
 • 8ο Πανελλήνιο αιματολογικό συνέδριο, Αθήνα 10/1997
 • Λοιμώξεις ουροποιητικού (ελληνική εταιρεία μικροβιολογίας και εργαστηριακής διάγνωσης, Αθήνα 01/03
 • 1ο Πολυθεματικό συνέδριο εν πλω, 09/2006
 • 4ο έτος εκπαιδευτικών ημερίδων καρδιομεταβολικών παραγόντων κινδύνου "Νέοι ορίζοντες στην αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη και άλλων παραγόντων κινδύνου που σχετίζονται με την παχυσαρκία", Λουτράκι 2007
 • Παθοφυσιολογία αλλεργικών νοσημάτων και σύγχρονες θεραπευτικές προσεγγίσεις (ΕΕΩΑΑΡ), Λουγκάνο 05/2009
 • 1η Πανελλήνια επιστημονική διημερίδα εφαρμοσμένης εργαστηριακής ιατρικής, Αθήνα 02/2012
 • 2ο Πανελλήνιο συνέδριο Αθηροσκλήρυνσης, 2013
 • 3ο Πανελλήνιο συνέδριο Αθηροσκλήρυνσης,2014
Image

Search