Eurodiet

Η επιστημονική μέθοδος απώλειας βάρους EURODIET  είναι βασισμένη στην ιατρική βιβλιογραφία,  απόλυτα ασφαλής και αποτελεσματική καθώς συστήνεται και εφαρμόζεται μόνο από ιατρούς.

Οι βασικές αρχές της μεθόδου είναι η στοχευμένη ελάττωση των υδατανθράκων στη διατροφή και η ταυτόχρονη αύξηση πρόσληψης πρωτεϊνών με στόχο την καύση λίπους και την διατήρηση της μυικής μάζας.

Είναι μια δίαιτα επαρκής σε πρωτεΐνες , χαμηλή σε υδατάνθρακες και λίπη καθώς χρησιμοποιούνται σε αυτή συμπληρώματα και προϊόντα που περιέχουν τις σωστές αναλογίες στα 3 βασικά διατροφικά συστατικά και είναι εμπλουτισμένα με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Δεν ενδείκνυται σε άτομα <18 ετών , εγκυμοσύνη, θηλασμό και ορισμένα χρόνια νοσήματα.

Το πρόγραμμα αποτελείται από 4 φάσεις , η διάρκεια και η ένταση των οποίων αποφασίζεται από τον επιβλέποντα ιατρό με βάση τις ανάγκες για απώλεια βάρους, το ιατρικό ιστορικό και τις προτιμήσεις του κάθε ατόμου

Φάση Α : είναι η πιο δραστική στην απώλεια βάρους με αύξηση πρόσληψης πρωτεϊνών και μείωση υδατανθράκων και λιπών στο ελάχιστο . Περιέχει τη λήψη σκευασμάτων EURODIET .Τις πρώτες 40-50 μέρες επιτυγχάνεται απώλεια 10% του σωματικού βάρους που προέρχεται απο λιπώδη ιστό και όχι μυική μάζα.

Φάση Β + Γ : προστίθενται σταδιακά γεύματα με την καθοδήγηση του ιατρού

Φάση Δ : επιτυγχάνεται η διατήρηση της απώλειας βάρους με σωστή ισορροπημένη διατροφή

Πως λειτουργεί

Μενού προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας

Οι τέσσερις προσαρμοσμένες φάσεις της παρέχουν τη βέλτιστη πρόσληψη πρωτεΐνης, με χαμηλή πρόσληψη σε υδατάνθρακες, και ειδικότερα:

 • μια πολύ χαμηλή σε υδατάνθρακες κετογονική διατροφή( very-low-carbohydrate ketogenic VLCK ) κατά τη διάρκεια των φάσεων 1 και 2
 • χαμηλών θερμίδων και χαμηλού γλυκαιμικού φορτίου διατροφή κατά τη διάρκεια των φάσεων 3 & 4.

Αυτές οι φάσεις είναι εύκολες στην εφαρμογή τους. Ο γιατρός σας θα σας πει πώς να επιλέξετε τα γεύματά σας για να επιτύχετε μια αποτελεσματική και εύκολη στην τήρησή της δίαιτα.

Ανάλογα με την αρχική φάση που επιλέγεται, το τυπικό μενού σας θα περιλαμβάνει έναν αριθμό από προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη και χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες (επιλογή από ένα πλήθος περισσότερων από 80 προϊόντων), καθώς επίσης και άλλα συνηθισμένα φαγητά, που θα σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε ξανά.

Όταν εποπτεύεται από έναν επαγγελματία υγείας, η μέθοδος Eurodiet επιτρέπει το διατροφικό επαναπρογραμματισμό. Η παραγγελία τους είναι πολύ εύκολη, με τη βοήθεια του επαγγελματία υγείας που σας παρακολουθεί. Διαλέξτε τα προϊόντα που θέλετε, συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας σας και θα τα παραλάβετε εντός 48 ωρών στο σπίτι σας.

Ιατρική παρακολούθηση

Η υποστήριξη από κάποιον επαγγελματία υγείας είναι απαραίτητη για τη ρύθμιση των διατροφικών συνηθειών και την επιτυχή απώλεια βάρους.
Για να ξεκινήσετε το πρόγραμμά σας: αναφέρετε το θέμα στο γιατρό σας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε ποιος εκπαιδευμένος ιατρός στη μέθοδο Eurodiet είναι κοντά στο σπίτι σας.
Ο/η ιατρός θα χρησιμοποιήσει μια σειρά καινοτόμων διαγνωστικών εργαλείων για να σας δώσει μια λεπτομερή διατροφική και συμπεριφορική αξιολόγηση. Τα αποτελέσματα θα του επιτρέψουν να διαμορφώσει το διατροφικό επαναπρογραμματισμό σας σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες.
Η φάση από την οποία θα ξεκινήσετε θα εξαρτηθεί από την αξιολόγηση της υγείας σας, το επιθυμητό βάρος που θέλετε να φτάσετε, τη σύνθεση του σώματός σας, τις διατροφικές σας συνήθειες και φυσικά, το κίνητρό σας.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματός σας, ο ιατρός σας, θα είναι διαθέσιμος για:

 • να σας υποστηρίζει,
 • να σας βοηθάει να αποφεύγετε τις διατροφικές παγίδες,
 • να παρακολουθεί την ικανοποιητική εξέλιξη της απώλειας βάρους σας (διατήρηση της μυϊκής μάζας),
 • να αναλύει τους ψυχολογικούς παράγοντες που εμπλέκονται στη διαδικασία της απώλειας του βάρους,

ώστε να μπορέσετε να διατηρήσετε τις νεοαποκτηθείσες καλές διατροφικές συνήθειες (και το χαμηλότερο βάρος!) σε βάθος χρόνου.

 Ψυχοσυμπεριφορικές παράμετροι

Μερικές φορές, χωρίς να το καταλάβουμε, αλλάζουμε τη διατροφική μας συμπεριφορά και τις συνήθειες μας, για να αντιμετωπίσουμε ορισμένα συναισθήματα. Το υπερβολικό φαγητό, αντί για μια φυσιολογική απάντηση στην πείνα -όπως και θα έπρεπε να είναι- μπορεί να γίνει ένας τρόπος διαχείρισης συναισθημάτων, όπως είναι το άγχος ή η πλήξη. Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος απώλειας βάρους, ο γιατρός σας θα σας παρέχει υποστήριξη, λαμβάνοντας υπόψιν τέτοιου τύπου κίνητρα και συναισθηματικούς παράγοντες.

Με τη μέθοδο Eurodiet, ο γιατρός σας, θα σας βοηθήσει να πετύχετε συγκεκριμένους στόχους σε κάθε φάση, ώστε να αποκτήσετε με ομαλό τρόπο καλές διατροφικές συνήθειες.

6 λόγοι για να επιλέξετε eurodiet

Δημιουργημένη από ομάδα ιατρών, ειδικών σε θέματα διατροφής, η Eurodiet είναι η πρώτη εταιρεία που προσφέρει στους επαγγελματίες υγείας και στους ασθενείς μια νέα μέθοδο για τη συνολική διαχείριση του υπερβάλλοντος βάρους και της παχυσαρκίας: τη μέθοδο Eurodiet.

Πολύ περισσότερο από μια απλή δίαιτα η μέθοδος Eurodiet επιτρέπει το συνολικό επαναπρογραμματισμό της διατροφής υπό την επίβλεψη ενός επαγγελματία υγείας.

 • Σταδιακή και επιστημονική τροποποίηση των διατροφικών συνηθειών σας, που θα σας φέρει ομαλά στο ιδανικό για εσάς βάρος και θα σας βοηθήσει να το διατηρήσετε.
 • Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες δίαιτες, η κατάλληλη πρόσληψη πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας, θα διατηρήσει τη μυϊκή σας μάζα.
 • Το αίσθημα κορεσμού που παρέχεται από την υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνη, τις φυτικές ίνες και το χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.
 • Μια δίαιτα εύκολη στην εφαρμογή, ποτέ κουραστική, χάρη στη μεγάλη ποικιλία των διαθέσιμων προϊόντων.
 • Ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα 4 φάσεων που θα σας επιτρέψει να πετύχετε σταδιακά, μια πραγματικά ισορροπημένη διατροφή.
 • Υποστήριξη και καθοδήγηση από έναν επαγγελματία υγείας, εκπαιδευμένο να χρησιμοποιεί τη μέθοδο Eurodiet˙ ένα απαραίτητο στοιχείο για τη μακρόχρονη διατήρηση του απωλεσθέντος βάρους.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ!

ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ: 2102812102

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ: 2102830641

 
Image

Search