Αιμοληψία κατ' οίκον και άλλες υπηρεσίες

  1. Αιμοληψία κατ’ οίκον
  2. Εξειδίκευση στην παιδική αιμοληψία
  3. Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (άνεργοι-ανασφάλιστοι)
  4. Ηλεκτρονική Κάρτα Υγείας Iatrica

Ο Ηλεκτρονικός Ιατρικός Φάκελος είναι μία υπηρεσία που προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ σε όσους ασθενείς το επιθυμούν. Είναι ουσιαστικά μία 24ωρη πρόσβαση σε όλο το ιστορικό των εξετάσεων που έχουν πραγματοποιηθεί. Στον ασθενή χορηγείται μοναδικός αριθμός κάρτας και password (το οποίο και συστήνουμε να αλλάξει για τη διασφάλιση των προσωπικών του δεδομένων).

Ωράριο λειτουργίας ιατρείου:

Καθημερινά ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7:00 – 15:00

Απογεύματα ΤΕΤΑΡΤΗΣ 18:30 – 20:30

Σάββατο με ραντεβού

 

Αιμοληψία Κατ'οίκον- Σας σκεφτόμαστε... 

Ως μέλος του Iatrica, του πρωτοπόρου Πανελλαδικού Δικτύου ανεξάρτητων πιστοποιημένων Διαγνωστικών Ιατρείων, το διαγνωστικό ιατρείο Παπαθεοδώρου αναγνωρίζοντας τις ανάγκες ευπαθών ομάδων καθώς και ατόμων με ιδιαίτερα κινητικά προβλήματα, σας παρέχει τη νέα υπηρεσία «Αιμοληψία κατ΄οίκον».

Το ραντεβού κλείνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας από την προηγούμενη ημέρα, καλώντας στην τηλεφωνική γραμμή 210-3413400, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00 - 18.00 (αστική χρέωση). Ειδικοί επαγγελματίες σας ενημερώνουν για το πλησιέστερο ιατρείο που μπορεί να σας εξυπηρετήσει και για το ραντεβού της αιμοληψίας στο χώρο σας.

Μέσω της νέας υπηρεσίας, ο ιατρός μικροβιολόγος , σας ενημερώνει για την προετοιμασία των εξετάσεων και αναλαμβάνει τη λήψη αίματος καθώς και την παραλαβή βιολογικών δειγμάτων, εάν αυτό απαιτείται, από τον προσωπικό σας χώρο.

Η παράδοση των αποτελεσμάτων στα ιατρεία του Δικτύου μας γίνεται από τον ίδιο τον ιατρό μικροβιολόγο, ο οποίος σας παρέχει όλες τις απαραίτητες ιατρικές αξιολογήσεις και συζητά μαζί σας για την αντιμετώπιση της περίπτωσης που σας απασχολεί.

Η υπηρεσία «αιμοληψία κατ΄οίκον» χρεώνεται 5 Ευρώ (εντός της ακτίνας δράσης του ιατρείου).